Ελληνικά » Προβολή νέων

Προβολή νέων

03.03.2023

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναρτηθεί σε κάθε Τμήμα η πρόσκληση για επιλογή εξερχόμενων φοιτητών για σπουδές μέσω των διμερών συμφωνιών ERASMUS+ για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους προς τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους ή τις γραμματείες σύμφωνα με την προθεσμία που ορίζεται στην πρόσκληση κάθε τμήματος.

  • Μέχρι τις 27/3/2023 θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή των υποψήφιων φοιτητών από τους ακαδημαϊκούς υπευθύνους και η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί αφού γίνει ο τελικός έλεγχος από το ΤΕΔΣ.  
  • Στη συνέχεια οι Γραμματείες θα αναρτήσουν τους Πίνακες επιλογής στην ιστοσελίδα του Τμήματος και θα ξεκινήσει η διαδικασία της ενημέρωσης των Πανεπιστημίων υποδοχής (nomination). 
  • Μετά την ανάρτηση των πινάκων επιλογής οι επιλεχθέντες φοιτητές θα ενημερωθούν από το ΤΕΔΣ για την περαιτέρω διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν (ηλεκτρονική αίτηση, κατάθεση δικαιολογητικών) με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος εντός του Απριλίου.