Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Ιστορίας
Document

ΚΥΠΡΟΣ, European University Cyprus Μπαίνοντας σε αυτή την εμπειρία δεν έχω ιδέα τι να περιμένω, όλα είναι πιθανά.

Σεπτέμβρης 2018. Ξεκινάει η εμπειρία του erasmus μου στην Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για ένα εξάμηνο.

ΠερισσότεραΣΕΡΒΙΑ, UNIVERSITY OF NOVI SAD, Διεθνής Kινητικότητα ERASMUS+ ... I feel the need to share this unique experience...

My mobility within the Erasmus+ International Credit Mobility program just finished and I feel the need to share this unique experience with everybody who loves to travel and is interested to try this program.

ΠερισσότεραΝΟΡΒΗΓΙΑ, UNIVERSITY OF BERGEN

2018-2019, ΣΠΕΝΤΖΟΣ Χ., ΝΟΜΙΚΗ, εαρινό εξάμηνοΙΣΠΑΝΙΑ,UNIVERSIDAD DE SEVILLA ...με το Erasmus μαθαίνεις, διασκεδάζεις, μεγαλώνεις

Είχα την τύχη να είμαι για ολόκληρο το περασμένο ακαδημαϊκό έτος στο πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, ένα πανέμορφο κτήριο στο κέντρο της επίσης μοναδικής αυτής πόλης.

ΠερισσότεραΑΥΣΤΡΙΑ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, UNIVERSITY OF VIENNA Ένα παράδειγμα άξιο προβολής και μίμησης

Tο πρόγραμμα Εράσμους+ έγινε το μονοπάτι που με οδήγησε να πάω στη Βιέννη και να ξεκινήσω μια πορεία, η οποία μέχρι στιγμής είναι συνεχώς ανοδική.

ΠερισσότεραΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, CARDIFF UNIVERSITY BRAIN RESEARCH IMAGING CENTRE Ύστερα από το τέλος της πρακτικής, κατάφερα να εξασφαλίσω μια προσωρινή θέση ερευνητικού βοηθού στο πανεπιστήμιο

To εαρινό εξάμηνο της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016-2017 ολοκλήρωσα τη πρακτική μου άσκηση μέσω Erasmus+ στο Cardiff University Brain Research Imaging Centre, ένα από τα πιο καινούρια, ολοκληρωμένα και σύγχρονα ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη πάνω στις επιστήμες του εγκεφάλου.

ΠερισσότεραΙΣΠΑΝΙΑ, UNIVERSIDAD DE CASTILLA-LA MANCHA Erasmus είναι ότι έχεις μια γειτονιά σε μία άλλη χώρα.

Δύο λόγια για το Erasmus? Δεν είναι θέμα ποσότητας. Είναι απλώς τόσο δύσκολο να βρεις τα σωστά λόγια να περιγράψεις μία εμπειρία τόσο αδιανόητη και απρόσιτη στο λόγο. Είναι σα να βιάζεις το νόημά της, σα να την υποβαθμίζεις με τα λόγια σου γιατί πολύ απλά κανείς δε μπορεί να το καταλάβει αν δε το ζήσει.

ΠερισσότεραΙΣΠΑΝΙΑ, UNIVERSIDAD DE ZARAGOZA Πόσο πιο πλούσιοι γίναμε μετά απο αυτή την εμπειρία!

Πλούσιοι απο εικόνες, αναμνήσεις, φίλους , συναισθήματα και γέλια. Αυτός είναι αληθινός πλούτος...

2016-2017, Κύπρη Μ., ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, χειμερινό εξάμηνοΔΑΝΙΑ, STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM-KØBENHAVNS UNIVERSITET Το Erasmus είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου

Xάρη στο πρόγραμμα Erasmus+ Traineeship αποκόμισα γνώσεις και εμπειρίες σε μία πληθώρα αντικειμένων, συνεργάστηκα με διακεκριμένους επιστήμονες και έθεσα τις βάσεις για το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή μου, τις μεταπτυχιακές σπουδές

ΠερισσότεραΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, UNIVERSIDADE CATOLICA PORTUGUESA Erasmus είναι η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου

Σπουδάζω στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. και πήγα με το Erasmus στη μαγική Λισαβόνα!

ΠερισσότεραΓΑΛΛΙΑ, UNIVERSITE DE MONTPELLIER Tο Erasmus είναι ένα εισιτήριο με ποικίλους προορισμούς.

Κάπου διάβασα για το Erasmus ότι δεν είναι ένα εξάμηνο από τη ζωή σου, αλλά η ζωή σου σε ένα εξάμηνο. ...Ναι, το Erasmus είναι πάρτι, διασκέδαση και γνωριμία με το άγνωστο και ανθρώπους από όλο τον κόσμο, αλλά είναι και πολλά περισσότερα από αυτό. Για μένα ήταν ένα εισιτήριο με ποικίλους προορισμούς.

ΠερισσότεραΓΑΛΛΙΑ, UNIVERSITE PIERRE ET MARIE CURIE Η συμμετοχή στο Erasmus είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής μου.

Πάντα είχα την περιέργεια για το πώς είναι η φοίτηση σε ένα ξένο πανεπιστήμιο καθώς και η ζωή σε μία ξένη πόλη.

ΠερισσότεραΓΑΛΛΙΑ, UNIVERSITÉ LILLE 1 - SCIENCES ET TECHNOLOGIES

2016-2017, Κυρτάτα Α., Μαθηματικό, χειμερινό εξάμηνοΓΑΛΛΙΑ, UNIVERSITE DU MAINE

2016-2017, Γεωργάκης Γ., ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, χειμερινό εξάμηνοΠΟΛΩΝΙΑ, Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawla II Tο Erasmus είναι μια πολύ έντονη εμπειρία η οποία με άλλαξε εσωτερικά.

Συστήνω την Πολωνία ως χώρα επιλογής, γιατί τα χρήματα της υποτροφίας καλύπτουν τις ανάγκες των φοιτητών σε ικανοποιητικό βαθμό λόγω της διαφοράς ισοτιμίας του ευρώ με το τοπικό νόμισμα.

ΠερισσότεραΠΟΛΩΝΙΑ, AKADEMIA EKONOMICZNA IM. KAROLA ADAMIECKIEGO W KATOWICACH

2016-2017, Φαραου Μ., ΕΜΜΕ, χειμερινό εξάμηνοΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, UNIVERSITY OF BRIGHTON Συμβουλές και προτάσεις προς μελλοντικούς ερασμίτες στο Brighton!

Να είστε έτοιμοι/ες για πολλές βόλτες στην πανέμορφη παραλία του Brighton!

ΠερισσότεραΙΤΑΛΙΑ, UNIVERSITÀ CA' FOSCARI DI VENEZIA Μερικές φωτογραφίες από τις πρώτες μας μέρες στη Βενετία

2016-2017, Προβιάς Λ., Παπαμικρουλέα Ε., ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, Εαρινό εξάμηνοΦΙΝΛΑΝΔΙΑ- THE SCHOOL OF MUTALA Now I am ready to continue my career as a teacher after this amazing start.

Περισσότερα